- Autor: carbolinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Mrkev | 150 |
Celer - bulva | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Brambory zimní | 150 |
Červená řepa | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Rajský protlak | 80 |
Ocet | 10 |
Dochucovadla:
sůl, bob. list, nové koření, pepř
Energetická hodnota celkem: 7066 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ
Bílkoviny (g): 8.4, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 9.4, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
všechno nakrájíme a dáme do papiňáku. Řepu vaříme zvlášť ve vinném octě a nakonec přidáme k ostatnímu i s vodou. Podáváme se zakys. smetanou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.